• сабота, 22 јуни 2024
МИА Најави МКД

19 мај 2024 

Скопје - Здружението на лекари по општа медицина - семејна медицина (ЗЛОМ СМ) ќе го одбележи Светскиот ден на семејниот лекар - 19 Мај. (Школка во Градскиот парк од 11:00 до 14:00/ прес за медиумите во 11:00)

Виница -  Меморијален турнир во мал фудбал „Капетан Кирчо Димитриов“ во организација на Синдикатот на Полиција во Македонија и Општина Виница. (Спортска сала „Капетан Кирчо Димитриов“ во СОУ „Ванчо Прке“/12:30)

Скопје - Во организација на Центарот за развој на Скопски плански регион ќе се одржи „Информативен ден за програми за манторство“ во рамки на проектот „Шанса за тебе“. (хотел „Панорамика Дизајн“/13:00)

Скопје - Одржување на натпреварот „Стопански Триоги Триатлон“ . (Стартно-целна позиција кај Спортскиот центар „Борис Трајковски“/8:15)

 

________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан