• среда, 24 април 2024
МИА Најави МКД

4 јануари 2023

Скопје – Трилинг од филмови на Ристески, Манчески и Драгојевиќ за почеток на Филмската програма во 2023 година. (Кинотека на Северна Македонија/ 18:00 и 20:00)

Скопје – Прес-конференција на Пивара Скопје и Ракометната Федерација на Македонија. (х. „Александар Палас“/ 11:00)

Скопје – Глобален ракометен самит 2023 во организација на АГЕ спортска агенција. (теоретскиот дел ќе се одржи во Конгресната сала на х. „Хилтон“/9:45 – 14:15, а вториот практичен дел во СЦ „Јане Сандански“/ 17:00 – 19:45)

__________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини*** 

Остани поврзан