• недела, 21 јули 2024
МИА Најави - МКД

23 јуни 2024

Скопје - Собранието ќе ја продолжи седмата седница на чиј дневен ред е Предлогот за состав на Владата на Република Северна Македонија. (11:00)

 

___________________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан