• четврток, 18 април 2024
МИА НАЈАВИ МКД

3 февруари 2023 

 

Скопје - Претседателот на Владата Димитар Ковачевски и директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска ќе ја посетат компанијата „Виталиа". (11:30) Локација -  компанија Виталиа

 

Скопје – Седница на собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците. (сала „Борис Трајковски“/ 10:00) 

 

Скопје – Прес-конференција на пратеникот Скендер Реџепи. (Собрание на РСМ, Прес-центар/ 11:00) 

 

Скопје – Седница на Државната комисија за спречување на корупцијата. (на платформата ZOOM, (https://us06web.zoom.us/j/85604604111?pwd=RlBnRzhXakErWGpsODFWTk9xZVdMZz09 / 10:00) 

 

Скопје – Финална конференција „Заштита на здравјето и безбедноста на работниците во Македонија“ во организација на КСС. (х. „Буши“/10:30) 

 

Скопје – Прес-конференција на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија. (х. „Буши“/ 11:00 

 

Скопје – Промоција на публикацијата „Културното дејствување на Град Скопје и Општина Центар“ во авторство на новинарот и уредник Ѕвездан Георгиевски. (КСП Центар Јадро/ 10:30) 

 

Скопје – Прес-конференција на Друштвото на писателите на Македонија на која ќе биде соопштена наградата „Стале Попов“. (ДПМ/ 11:00) 

 

Остани поврзан