• четврток, 23 мај 2024
МИА Најави МКД

26 март 2023 

Скопје - Партијата „Достоинство“ организира настан во чест на загинатите бранители во 2001 година. (Пред Споменикот на бранителите, парк „Жена борец“/12:00)

Струмица - Еко акција „Чисти ридови за сите“ во општините Струмица, Василево, Босилово и Ново Село. (10:00) 

Скопје - Панел дискусија „Алармантните состојби во македонската дипломатија“ во организација на Македонскиот дипломатски синдикат. (Седиште на ВМРО - ДПМНЕ /12:00)

Скопје - Атлетска трка на Водно. (Долен паркинг на Средно Водно/10:00)

______________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан