• недела, 17 септември 2023

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет
15 октомври 2022 Берлин - Конгрес на Партијата на европските социјалисти, каде германскиот канцелар Олаф Шолц ќе одржи говор за Европа. Вашингтон - Продолжение на годишниот состанок на Меѓународниот монетарен фонд и Светска банка, кој трае до 17 октомври. Пекинг - Прес-конференција пред почетокот на 20-от Конгрес на Комунистичката партија на Кина.

Остани поврзан