• петок, 22 септември 2023

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД
1 мај 2022  Скопје –  Трите најголеми верски заедници во земјава ќе одржат верски обреди посветени на мир во Украина и во целиот свет: – Молебен во градските и приградските храмови на Македонската православна црква (8:00), миса во Македонската католичка црква (10:30), Исламската верска заедница една од петте молитви во џамиите ќе ја посвети за мир во Украина. Скопје - Прес-конференција на Левица по повод 1 Мај - Меѓународниот ден на трудот. (Пред Собрание/10:45) ___________________________________________________________________________ ***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан