• недела, 26 ноември 2023

Клубот на истражувачите на Народната банка ќе ја одржи 48. сесија

Клубот на истражувачите на Народната банка ќе ја одржи 48. сесија

Скопје, 21 септември 2023 (МИА) - Клубот на истражувачите на Народна банка преку видеоконференциска врска на е-платформата „Вебекс“ денеска ќе ја одржи 48. сесија.

Како што информираат од Народна банка, на сесијата ќе биде презентиран трудот „Поврат на акции, ризик и карактеристики на претпријатијата на пазарите во развој: Емпириски докази од Македонската берза“ од авторката Александра Данева. дма/вг/

Фото: Народна банка

 

Остани поврзан