• недела, 19 мај 2024

Изјава на министерот за внатрешни работи Спасовски во Штип

Изјава на министерот за внатрешни работи Спасовски во Штип

Штип, 5 јуни 2023 (МИА) - Изјавa на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по стартот на новиот проект на Министерството за внатрешни работи - „Отворен Кабинет“.

Остани поврзан