• вторник, 16 април 2024

Изјава за медиуми на Народниот правобранител Зибери (во живо)

Изјава за медиуми на Народниот правобранител Зибери (во живо)

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Изјава на Народниот правобранител Насер Зибери по брифингот за новинари. 

 

Остани поврзан