• четврток, 22 февруари 2024

Изјава за медиуми на министерката Костадиновска – Стојчевска (во живо)

Изјава за медиуми на министерката Костадиновска – Стојчевска (во живо)

Штип, 6 декември 2023 (МИА) – Изјава за медиуми на министерката за култура, Бисера Костадиновска – Стојчевска, по посетата на НУ Библиотека „Гоце Делчев“, во Штип.

Остани поврзан