• четврток, 22 февруари 2024

Завршни зброви од судењето на Зеќири (во живо)

Завршни зброви од судењето на Зеќири (во живо)

Скопје, 23 ноември 2023 (МИА) - Завршни зборови од судењето на поранешниот генерален секретар на Владата Мухамед Зеќири. 

ФОТО: МИА Архива 

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан