• понеделник, 17 јуни 2024

Доделување на првите договори за поддршка од новата ИПАРД 3 програма

Доделување на првите договори за поддршка од новата ИПАРД 3 програма

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) - Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска ќе ги додели првите договори за мерките 1 и 7 од новата ИПАРД 3 програма.  

Како што соопшти МЗШВ, на настанот ќе се обрати директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој заедно (АФПЗРР), Никица Бачовски. дма/са/

Фото: МИА архива

Остани поврзан