• петок, 19 јули 2024

Дел од Маџир маало и Горна Матка без вода

Дел од Маџир маало и Горна Матка без вода

Скопје, 12 јуни 2024 (МИА) - Поради изведување водоводен приклучок на ул. „Анте Хаџимитков“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од населба Маџир маало. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот до завршување со работните активности, соопшти ЈП Водовод и канализација Скопје.

Без вода од 09:00 часот ќе бидат и корисниците од Горна Матка поради уличен дефект.ж

Фото: МИА

Остани поврзан