• петок, 24 мај 2024

Во Охрид ќе гласаат 172 болни и изнемоштени лица

Во Охрид ќе гласаат 172 болни и изнемоштени лица

Охрид, 22 април 2024 (МИА) - Утре своето гласачко право во домашни услови ќе го остварат 172 болни и изнемоштени лица од Охрид. Во посебен извод од избирачкиот список за гласање се пријавени 27 лица од Охрид кои издржуваат затворска казна, седум лица во установи за вонсемејна грижа и тројца граѓани од Охрид во дипломатско – конзуларните претставништва

На територијата на Општина Дебрца утре ќе можат да гласаат 22 лица. аб/ир

 

Фото: МИА архива

 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан