• четврток, 16 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Денеска е понеделник, 15 април 2024 година, 106-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 260 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 53 минути, а ќе зајде во 19 часот и 15 минути.

Денов трае 13 часа и 22 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина нема да изгрее, а ќе зајде во 2 часот и 5 минути.

Остани поврзан