• понеделник, 08 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 2 март 2024 (МИА) - Денеска е сабота, 2 март 2024 година, 62-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 304 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 7 минути, а ќе зајде во 17 часот и 25 минути.

Денов трае 11 часа и 18 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 9 часот и 57 минути.

Остани поврзан