• четврток, 18 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 19 февруари 2024 (МИА) - Денеска е понеделник, 19 февруари 2024 година, 50-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 316 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 25 минути, а ќе зајде во 17 часот и 11 минути.

Денов трае 10 часа и 45 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 3 часот и 33 минути.

Остани поврзан