• недела, 18 февруари 2024

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 3 декември 2023 (МИА) - Денеска е недела. 3 декември  2023 година, 337-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 28 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 44 минута, а ќе зајде во 16 часот и 3 минути.

Денов трае 9 часа и 19 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 11 часот и 38 минути.

Остани поврзан