• сабота, 20 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 21 февруари 2024 (МИА) - Денеска е среда, 21 февруари 2024 година, 52-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 314 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 22 минути, а ќе зајде во 17 часот и 13 минути.

Денов трае 10 часа и 51 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 5 часот и 8 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан