• петок, 15 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 6 јуни 2023 (МИА) - Денеска е вторник, 6 јуни 2023 година, 157-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 208 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 59 минути, а ќе зајде во 20 часот и 6 минути.

Денов трае 15 часа и 7 минути.

Месечината која е во фаза на полна Месечина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 6 часот и 41 минута. 

Остани поврзан