• петок, 24 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 9 април 2024 (МИА) - Денеска е вторник, 9 април 2024 година, 100-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 266 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 3 минути, а ќе зајде во 19 часот и 9 минути.

Денов трае 13 часа и 5 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина ќе изгрее во 6 часот и 17 минути, а ќе зајде во 20 часот и 19 минути.

Остани поврзан