• понеделник, 26 февруари 2024

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 23 ноември 2023 (МИА) - Денеска е четврток, 23 ноември 2023 година, 327-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 38 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 33 минута, а ќе зајде во 16 часот и 7 минути.

Денов трае 9 часа и 34 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина, нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 1 часот и 45 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан