• петок, 14 јуни 2024
Астрономски календар

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) - Денеска е вторник, 14 мај 2024 година, 135-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 231 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 14 минути, а ќе зајде во 19 часот и 47 минути.

Денов трае 14 часа и 32 минути.

Месечината, која е во фаза на млада месечина нема да изгрее, а ќе зајде 1 часот и 17 минути.

###

Остани поврзан