• среда, 24 јули 2024
Астрономски календар

Скопје, 15 јуни 2024 (МИА) - Денеска е  сабота, 15 јуни 2024 година, 167-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 199 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 4 часот и 58 минути, а ќе зајде во 20 часот и 11 минути.

Денов трае 15 часа и 13 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее, а ќе зајде 1 часот и 8 минути.

###

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан