• понеделник, 13 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 18 април 2024 (МИА) - Денеска е четврток, 18 април 2024 година, 109-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 257 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 48 минута, а ќе зајде во 19 часот и 19 минути.

Денов трае 13 часа и 30 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее, а ќе зајде во 3 часот и 43 минути.

Остани поврзан