• петок, 19 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 29 февруари 2024 (МИА) - Денеска е четврток, 29 февруари 2024 година, 60-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 306 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 10 минути, а ќе зајде во 17 часот и 23 минути.

Денов трае 11 часа и 13 минути.

Месечината, која е во фаза на последна четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 8 часот и 6 минути.

Остани поврзан