• вторник, 21 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 22 септември 2023 (МИА) - Денеска е петок, 22 септември 2023 година, 265-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 100 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 21 минути, а ќе зајде во 18 часот и 32 минута.

Денов трае 12 часа и 11 минута.

Месечината која е во фаза на последна четвртина ќе изгрее во 14 часот и 3 минути, а ќе зајде во 22 часот и 32 минути.

 

Остани поврзан