• сабота, 18 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 25 април 2024 (МИА) - Денеска е четврток, 25 април 2024 година, 116-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 250 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 38 минута, а ќе зајде во 19 часот и 26 минути.

Денов трае 13 часа и 48 минути.

Месечината, која е во фаза на полна месечина нема да изгрее, а ќе зајде во 6 часот и 3 минути.

 

Остани поврзан