• среда, 24 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 3 март 2024 (МИА) - Денеска е недела, 3 март 2024 година, 63-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 303 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 5 минути, а ќе зајде во 17 часот и 27 минути.

Денов трае 11 часа и 21 минути.

Месечината, која е во фаза на млада месечина ќе изгрее 39 по полноќ, а ќе зајде во 9 часот и 32 минути.

Остани поврзан