• сабота, 23 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар
Скопје, 3 јуни 2022 (МИА) – Денеска е петок, 3 јуни 2022 година, 154-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 211 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот, а ќе зајде во 20 часот и 3 минути. Денов трае 15 часа и 3 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина ќе изгрее во 7 часот и 49 минути, а ќе зајде во 23 часот и 41 минута.

Остани поврзан