• четврток, 21 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар
Скопје, 25 ноември 2022 (МИА) – Денеска е петок, 25 ноември 2022 година, 328-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 37 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 35 минути, а ќе зајде во 16 часот и 6 минути. Денов трае 9 часа 30 минути. Месечината која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее 8 часот и 26 минути, а ќе зајде во 17 часот и 11 минути.

Остани поврзан