• петок, 22 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар
Скопје, 28 април 2022 (МИА) - Денеска е четврток, 28 април 2022 година, 114-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 251 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 36 минути, а ќе зајде во 19 часот и 27 минути. Денов трае 13 часа и 51 минута. Месечината, која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 4 часот и 41 минута, а ќе зајде во 17 часот и 3 минути.

Остани поврзан