• петок, 22 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар
Скопје, 11 октомври 2022 (МИА) - Денеска е вторник, 11 октомври 2022 година, 283-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 82 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 40 минути, а ќе зајде во 18 часот и 1 минута. Денов трае 11 часа и 21 минута. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 18 часот и 52 минути, а ќе зајде во 8 часот и 11 минути.

Остани поврзан