• петок, 22 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар
Скопје, 1 мај 2022 (МИА) - Денеска е недела, 1 мај 2022 година, 117-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 248 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 31 минути, а ќе зајде во 19 часот и 30 минути. Денов трае 13 часа и 59 минути. Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 5 часот и 48 минути, а ќе зајде во 20 часот и 20 минути.

Остани поврзан