• недела, 17 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар
Скопје, 15 октомври 2022 (МИА) - Денеска е сабота, 15 октомври 2022 година, 287-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 78 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 44 минути, а ќе зајде во 17 часот и 54 минути. Денов трае 11 часа и 10 минути. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот и 13 минути, а ќе зајде во 12 часот и 34 минути.

Остани поврзан