• e enjte, 25 korrik 2024
Paguhen subvencionet për grurin, elbin, lulediellin, panxharin e vajit dhe lulekuqen , si dhe për pemët e dorëzuara

Paguhen subvencionet për grurin, elbin, lulediellin, panxharin e vajit dhe lulekuqen , si dhe për pemët e dorëzuara

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Cvetan...

Nga seanca qeveritare: Emërime dhe shkarkime të reja, 600 milionë denarë për pagesa të ngecura direkte për bujqit

Nga seanca qeveritare: Emërime dhe shkarkime të reja, 600 milionë denarë për pagesa të ngecura direkte për bujqit

Shkup, 5 korrik 2024 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në seancën e tretë të sotm...

Afati për aplikim për subvencione për vitin 2024 për prodhimtarinë bimore dhe blegtorale është zgjatur deri më 31 korrik

Afati për aplikim për subvencione për vitin 2024 për prodhimtarinë bimore dhe blegtorale është zgjatur deri më 31 korrik

Shkup, 28 qershor 2024 (MIA) - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave njoftoi se...

ASH: Elfete Ismaili kandidate për zëvendësministër të Mbrojtës, ndërsa Flakron Bexheti kandidat për zëvendësministër të Bujqësisë.

ASH: Elfete Ismaili kandidate për zëvendësministër të Mbrojtës, ndërsa Flakron Bexheti kandidat për zëvendësministër të Bujqësisë.

Shkup, 19 qershor 2024 Kryesia e Aleancës për Shqiptarët, sot më 19 Qershor 2024, ka mbajtur...

Panel-diskutim

Panel-diskutim "Digjitalizimi në bujqësi - Sfidat dhe mundësitë për sektorin bujqësor dhe ushqimor të Maqedonisë"

Shkup, 3 qershor 2024 (MIA) - Në organizim të Fakultetit të Shkencave Bujqësore dhe Ushqimit -...

Bujqit t'i mbrojnë të mbjellat, reshjet e kohëpaskohshme të volitshme për paraqitje të barërave të këqija, sëmundjeve dhe dëmtuesve

Bujqit t'i mbrojnë të mbjellat, reshjet e kohëpaskohshme të volitshme për paraqitje të barërave të këqija, sëmundjeve dhe dëmtuesve

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Moti i ndryshueshëm me reshje të kohëpaskohshme të shiut është i për...

Për 216,2 për qind është rritur blerja dhe shitja e produkteve bujqësore

Për 216,2 për qind është rritur blerja dhe shitja e produkteve bujqësore

Shkup, 15 maj 2024 (MIA) - Blerja dhe shitja e produkteve bujqësore në tremujorin e parë të vitit 20...

Ndryshimet klimatike do të rrisin inflacionin e ushqimeve

Ndryshimet klimatike do të rrisin inflacionin e ushqimeve

Potsdam, 29 mars 2024 (MIA) - Rritja e temperaturave dhe ngjarjet ekstreme të motit pritet të kenë n...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR