• e enjte, 25 korrik 2024
Kaselakis: Nëse Qeveria e konsideron të dëmshme Marrëveshjen e Prespës, le të shkojë me VMRO-në të dakordohet për një marrëveshje të dobishme

Kaselakis: Nëse Qeveria e konsideron të dëmshme Marrëveshjen e Prespës, le të shkojë me VMRO-në të dakordohet për një marrëveshje të dobishme

Athinë, 31 maj 2024 (MIA) - Nëse Qeveria dhe Kryeministri konsiderojnë se Marrëveshja e Prespës ësht...

Kaselakis: Memorandumet janë pozitive për Greqinë dhe nga shkaqe gjeopolitike dhe ekonomike

Kaselakis: Memorandumet janë pozitive për Greqinë dhe nga shkaqe gjeopolitike dhe ekonomike

Athinë, 23 maj 2024 (MIA) - Protokollet janë poozitive për Greqinë edhe nga aspekti gjeopoitik edhe...

Kaselakis: I bëjmë thirrje pushtetit të ri në Maqedoninë e Veriut të vijë në vete dhe të mendojë për përgjegjësitë ndaj ardhmërisë së popullit të vet

Kaselakis: I bëjmë thirrje pushtetit të ri në Maqedoninë e Veriut të vijë në vete dhe të mendojë për përgjegjësitë ndaj ardhmërisë së popullit të vet

Athinë, 12 maj 2024 (MIA) - Ne, si parti e cila shtrenjtë e ka paguar patriotizmin e vet, i bëj...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR