• e shtunë, 15 qershor 2024
Dimitrievski: Do ta mbështesim Gashin për kryetar të Kuvendit, ende nuk jemi marrë vesh për zgjidhjet kadrovike për qeverinë

Dimitrievski: Do ta mbështesim Gashin për kryetar të Kuvendit, ende nuk jemi marrë vesh për zgjidhjet kadrovike për qeverinë

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Kryetari i ZNAM - Për Maqedoninë tonë, Maksim Dimitrievski, i cili ka man...

Dimitrievski: Konfirmuam minimum grup parlamentar, do të jemi me qytetarët dhe do të punojmë për ta

Dimitrievski: Konfirmuam minimum grup parlamentar, do të jemi me qytetarët dhe do të punojmë për ta

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Lëvizja ZNAM sonte shkroi historinë për Maqedoninë tonë. Konfirmuam minimu...

Dimitrievski prezantoi kushtet e partisë së tij për formimin e Qeverisë së ardhshme

Dimitrievski prezantoi kushtet e partisë së tij për formimin e Qeverisë së ardhshme

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Lëvizjes ZNAM - "Për Maqedoninë tonë", Maksim Dimitrievski s...

Dimitrievski: ZNAM do të jetë faktor politik për stabilitetin në vend

Dimitrievski: ZNAM do të jetë faktor politik për stabilitetin në vend

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i Lëvizjes ZNAM Maksim Dimitrievski sonte në ko...

Dimitrievski: Nuk i sulmojmë subjektet politike, zhvillojmë fushatë pozitive

Dimitrievski: Nuk i sulmojmë subjektet politike, zhvillojmë fushatë pozitive

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - Si parti nuk shpallim moratoriume, sepse nuk kemi qëllim dhe nuk s...

Dimitrievski: Maqedonia meriton një president nga qytetarët, të cilët i japin legjitimitet atij që do t'i përfaqësojë dhe mbrojë

Dimitrievski: Maqedonia meriton një president nga qytetarët, të cilët i japin legjitimitet atij që do t'i përfaqësojë dhe mbrojë

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) -  Guxova, hyra në këtë betejë për president të ardhshëm të vendit s...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR