• e enjte, 25 korrik 2024
Guvernatorja Angellovska Bezhoska në Asamblenë e përgjithshme vjetore të  BIS

Guvernatorja Angellovska Bezhoska në Asamblenë e përgjithshme vjetore të BIS

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Guvernatorja Anita Angellovska-Bezhoska, në kuadër të Takimit Vjetor të...

Presidentja Siljanovska Davkova e priti guvernatoren e Bankës popullore, Anita Angellovska-Bezhoska

Presidentja Siljanovska Davkova e priti guvernatoren e Bankës popullore, Anita Angellovska-Bezhoska

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot e priti Anita Angellovsk...

Angelovska-Bezhoska: Pavarësisht goditjeve, stabiliteti i monedhës vendase është ruajtuar, ndërsa rezervat devizore janë më të larta për 40 për qind

Angelovska-Bezhoska: Pavarësisht goditjeve, stabiliteti i monedhës vendase është ruajtuar, ndërsa rezervat devizore janë më të larta për 40 për qind

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Me ftesë të Bankës Qendrore të Islandës dhe Universitetit prestigjioz ame...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR