• e mërkurë, 24 korrik 2024
Osmani me Makronin për të ardhmen euroatlantike të Kosovës dhe zhvillimin e marrëdhënieve dypalëshe

Osmani me Makronin për të ardhmen euroatlantike të Kosovës dhe zhvillimin e marrëdhënieve dypalëshe

Prishtinë, 12 korrik 2024 (MIA) - Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, është takuar sot me homologun...

Osmani në samitin paqësor për Ukrainën: Nga një shtet i ndërtuar nga zero, Kosova u bë model i demokracisë

Osmani në samitin paqësor për Ukrainën: Nga një shtet i ndërtuar nga zero, Kosova u bë model i demokracisë

Prishtinë, 15 qershor 2024 (MIA) - Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani në Samitin e Paqes për Ukrainë...

Emisari gjerman për Ballkanin Perëndimor, Sarazin në Prishtinë në takim me Osmanin

Emisari gjerman për Ballkanin Perëndimor, Sarazin në Prishtinë në takim me Osmanin

 Prishtinë, 28 maj 2024 (MIA) - Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka pritur sot në takim...

Osmani: Nuk ka qeveri pa shumicë të dyfishtë - shumicë absolute prej 61 deputetëve plus shumicën e Badenterit

Osmani: Nuk ka qeveri pa shumicë të dyfishtë - shumicë absolute prej 61 deputetëve plus shumicën e Badenterit

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Fronti Evropian bëhet dhe bëhet opsioni...

Osmani: Krahas konsensusit shtetëror për BE-në, nevojitet edhe konsensus ekonomik shtetëror

Osmani: Krahas konsensusit shtetëror për BE-në, nevojitet edhe konsensus ekonomik shtetëror

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - Kandidati për President nga Fronti Europian, Bujar Osmani, me plan konk...

Osmani: Për lëndën

Osmani: Për lëndën "Pacienti" të PSP-së, nuk ka pasur aktakuzë, koalicioni "Vlen" nuk ka ide në këtë fushatë zgjedhore

 Shkup, 17 prill 2024 (MIA)  - Kandidati për president të shtetit, Bujar Osmani, konsidero...

Osmani: Me çdo ditë shtyrje të anëtarësimit në BE, gjithnjë e më shumë qytetarë do të largohen nga vendi

Osmani: Me çdo ditë shtyrje të anëtarësimit në BE, gjithnjë e më shumë qytetarë do të largohen nga vendi

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Një nga rolet kryesore që shoh në funksionin e presidentit është se do...

Osmani nga Shtipi: Këto zgjedhje janë betejë mes dy koncepteve - për integrim evropian përballë izolimit

Osmani nga Shtipi: Këto zgjedhje janë betejë mes dy koncepteve - për integrim evropian përballë izolimit

Shtip, 11 prill 2024 (MIA) - Këto zgjedhje nuk janë zgjedhje ndërmjet partive të ndryshme politike d...

Osmani: Frenimi i integrimit evropian është tradhtia më e madhe ndaj popullit të vet

Osmani: Frenimi i integrimit evropian është tradhtia më e madhe ndaj popullit të vet

Shkup, 9 prill 2024 (MIA) - Frenimi i integrimit evropian është tradhti...

Osmani: Pjesë e fabrikës së së lajmeve të rreme në në VMRO-DPMNE është se ekziston një dokument nga KE-ja i nënshkruar nga 25 anëtarë për validitet të dokumenteve të vjetra

Osmani: Pjesë e fabrikës së së lajmeve të rreme në në VMRO-DPMNE është se ekziston një dokument nga KE-ja i nënshkruar nga 25 anëtarë për validitet të...

Shkup, 9 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme dhe kandidat për president të Frontit Evrop...

Taravari: Gjashtë muaj janë periudhë e mirë, në të cilin duhet të kalojnë ndryshimet kushtetuese

Taravari: Gjashtë muaj janë periudhë e mirë, në të cilin duhet të kalojnë ndryshimet kushtetuese

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Ekziston një marrëveshje mes nesh, "Vlen" dhe BDI, jo të nënshkruar, por...

Osmani:  Ndryshimet kushtetuese menjëherë pas zgjedhjeve, para formimit të qeverisë, është i nevojshëm konsensus shtetëror për anëtarësim në BE

Osmani: Ndryshimet kushtetuese menjëherë pas zgjedhjeve, para formimit të qeverisë, është i nevojshëm konsensus shtetëror për anëtarësim në BE

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Kandidati për President i Frontit Evropian, Bujar Osmani, sot paralajmër...

Osmani: Këto nuk janë zgjedhje të zakonshme, por janë referendum popullor që do ta përcaktojë të ardhmen e shtetit

Osmani: Këto nuk janë zgjedhje të zakonshme, por janë referendum popullor që do ta përcaktojë të ardhmen e shtetit

Shkup, 4 prill 2024 (MIA) - Shteti ynë ndodhet në udhëkryq. Një rr...

Osmani - Piç: Anëtarësimi i vendit në NATO ka shtuar sigurinë e krahut jugor të Aleancës

Osmani - Piç: Anëtarësimi i vendit në NATO ka shtuar sigurinë e krahut jugor të Aleancës

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Buja...

Osmani: Shumë shpejt Kosova do të ulet në NATO pranë miqve të saj dhe do t'ua kthejë borxhin

Osmani: Shumë shpejt Kosova do të ulet në NATO pranë miqve të saj dhe do t'ua kthejë borxhin

Prishtinë, 24 mars 2024 (MIA) - Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, së bashku me ambasadorë të akre...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR