• e hënë, 15 korrik 2024
Kryeministri sllovak është kthyer në detyrë pas plagosjes,  merr pjesë në një seancë të Qeverisë

Kryeministri sllovak është kthyer në detyrë pas plagosjes, merr pjesë në një seancë të Qeverisë

 Bratislavë, 9 korrik 2024 (MIA) - Kryeministri sllovak, Robert Fico, sot merr pjesë në seancën...

Vazhdoi seanca parlamentare për zgjedhjen e qeverisë së re

Vazhdoi seanca parlamentare për zgjedhjen e qeverisë së re

 Shkup, 23 qershor 2024 (MIA)  - Në Kuvend sot paradite ka vazhduar seanca për zgjedhjen e...

Mickoski: Po vjen koha kur atdheu duhet të bëjë më shumë për qytetarët, investimi i parë të martën

Mickoski: Po vjen koha kur atdheu duhet të bëjë më shumë për qytetarët, investimi i parë të martën

 Shkup, 22 qershor 2024 (MIA)  - Ringjallje ekonomike, rritje të pensioneve dhe pagave, in...

Mickoski duhet ta dorëzojë propozimin për formimin e qeverisë në Kuvend, qeveria e re pritet të votohet këtë fundjavë

Mickoski duhet ta dorëzojë propozimin për formimin e qeverisë në Kuvend, qeveria e re pritet të votohet këtë fundjavë

Shkup, 18 qershor 2024 (MIA) - Mandatari Hristijan Mickoski pritet që sot në Kuvend t'i dorëzojë pro...

Besa i publikoi emrat e kandidatëve për anëtarë të Qeverisë së re

Besa i publikoi emrat e kandidatëve për anëtarë të Qeverisë së re

Shkup, 13 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi i Lëvizjes Besa sot në një mbledhje në mënyrë unanime zgjodhi...

Mickoski do ta fitojë mandatin një ditë para skadimit të afatit, përgatitje për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Mickoski do ta fitojë mandatin një ditë para skadimit të afatit, përgatitje për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Shkup, 5 qersor 2024 (MIA) - Një ditë para përfundimti të afatit përfundimtar pritet që preside...

Qeveria sllovene ia dërgoi Parlamentit propozimin për njohjen e Palestinës

Qeveria sllovene ia dërgoi Parlamentit propozimin për njohjen e Palestinës

 Lubjanë, 30 maj 2024 (MIA)  - Qeveria sllovene e ka miratuar propozimin për njohjen e sht...

Kryeministri Xhaferi mbetet të ushtrojë funksionin deri në zgjedhjen e Qeverisë së re

Kryeministri Xhaferi mbetet të ushtrojë funksionin deri në zgjedhjen e Qeverisë së re

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedon...

Bendevska: Negociatat mes ZNAM dhe VMRO-DPMNE janë në fazën përfundimtare

Bendevska: Negociatat mes ZNAM dhe VMRO-DPMNE janë në fazën përfundimtare

 Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Negociatat e ZNAM me VMRO-DPMNE, si parti e cila fitoi më së shumti...

Stoilkovski: Procesi i negociatave me partnerët e koalicionit është në fazë të avancuar dhe bazohet në parime

Stoilkovski: Procesi i negociatave me partnerët e koalicionit është në fazë të avancuar dhe bazohet në parime

 Shkup, 25 maj 2024 (MIA) - Negociatat me partnerët e koalicionit për Qeverinë e ardhshme...

Plenkoviçi pretendon se ka më shumë se 76 deputetë për formimin e qeverisë

Plenkoviçi pretendon se ka më shumë se 76 deputetë për formimin e qeverisë

 Zagreb, 7 maj 2024 (MIA)  - Kryetari i Bashkimit Demokratik Kroat (HDZ) dhe i qeverisë te...

Qeveria mori  vendim me të cilin çmimi i sigurimit të autopërgjegjësisë kthehet në nivelin e para 25 prillit

Qeveria mori vendim me të cilin çmimi i sigurimit të autopërgjegjësisë kthehet në nivelin e para 25 prillit

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Qeveria në seancën e sotme të 19-të e shqyrtoi dhe miratoi Inf...

Xhaferi - Lapsli: Maqedonia e Veriut është një anëtare e çmuar e Aleancës që është e përkushtuar në zhvillimin e kapaciteteve të saj mbrojtëse

Xhaferi - Lapsli: Maqedonia e Veriut është një anëtare e çmuar e Aleancës që është e përkushtuar në zhvillimin e kapaciteteve të saj mbrojtëse

Shkup, 25 mars 2024 (MIA) - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedo...

Demiri: Qeveria i ka ndërmarrë shpenzimet për mjekim të Leonid Indov

Demiri: Qeveria i ka ndërmarrë shpenzimet për mjekim të Leonid Indov

Shkup, 22 prill 2024 (MIA) - Qeveria në njërën nga seancat e kaluara ka marrë vendim me të cilë...

Qeveria: Menjëherë pas zgjedhjeve të përgatiten zgjidhje ligjore për statusin e specializantëve e mjekësisë

Qeveria: Menjëherë pas zgjedhjeve të përgatiten zgjidhje ligjore për statusin e specializantëve e mjekësisë

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Qeveria në seancën e 15-të e shqyrtoi Informacionin e Ministrisë së Shë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR