• e hënë, 15 korrik 2024
MPB: Në Shkup janë sanksionuar 133 shoferë

MPB: Në Shkup janë sanksionuar 133 shoferë

Shkup, 13 korrik 2024 (MIA) - Sektori i Punëve të Brendshme Shkup gjatë ditës së djeshme vazhdoi me...

Sanksionohen 146 shoferë  në Shkup, 15 për drejtim të shpejtë të automjetit

Sanksionohen 146 shoferë në Shkup, 15 për drejtim të shpejtë të automjetit

 Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Pesëmbëdhjetë sanksione për drejtim të shpejtë të automjetit janë...

MPB: Pritja e PK Tabanoc për hyrje dhe dalje nga vendi është për shkak të nivelit të kuq të deklaruar të rrezikut të sigurisë nga terrorizmi në Serbisë.

MPB: Pritja e PK Tabanoc për hyrje dhe dalje nga vendi është për shkak të nivelit të kuq të deklaruar të rrezikut të sigurisë nga terrorizmi në Serbis...

 Shkup, 1 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme  sot bëri të ditur se rritja...

Lëndohet rëndë një punëtor në

Lëndohet rëndë një punëtor në "Korridorin 8" privohet nga liria një shtetas turk

 Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Një person nga Balndolli i Vjetër  i Gostivarit është lënd...

Arrestohet krimineli për të vuajtur dënimin me burg

Arrestohet krimineli për të vuajtur dënimin me burg

Shkup, 16 qershor 2024 (MIA) - Nëpunës policorë nga SPB Shkup sot në ora 03:30 në fshatin Shishevë t...

Në Shkup 114 sanksione trafiku

Në Shkup 114 sanksione trafiku

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Sektori i Punëve të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme ka vazhdu...

Gjatë kontrollit të objekteve hotelerie në Shkup gjendet drogë, arrestohen nëntë persona

Gjatë kontrollit të objekteve hotelerie në Shkup gjendet drogë, arrestohen nëntë persona

Shkup, 25 maj 2024 (MIA) - Nëpunësit policorë nga Departamenti për Tregti të Palejuar në MPB Shkup d...

MPB: Nga ora 8 deri në orën 19 sot mund të merren dokumentet personale

MPB: Nga ora 8 deri në orën 19 sot mund të merren dokumentet personale

 Shkup, 8 maj 2024 (MIA)  - Nga ora 8 deri në orën 19 sot do të punojë Departamenti për Çë...

Kallëzim penal për keqpërdorim gjatë procedurës për ftesë publike dhe punë të pakujdesshme në shërbim

Kallëzim penal për keqpërdorim gjatë procedurës për ftesë publike dhe punë të pakujdesshme në shërbim

Shkup, 3 maj 2024 (MIA) - Departamenti i Policisë Kriminalistike, me urdhër të Prokurorisë Themelore...

Sanksionohen 157 shoferë nën ndikimin e alkoolit

Sanksionohen 157 shoferë nën ndikimin e alkoolit

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - MPB-ja informon se dje, në kontrollin aksionar, janë sanksionuar 157 perso...

Arrestohen dy persona në rajonin e Tetovës, kanë marrë para nga kazinoja

Arrestohen dy persona në rajonin e Tetovës, kanë marrë para nga kazinoja

 Shkup, 25 prill 2024 (MIA) - Policia i ka privuar nga liria perso...

MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

MPB: Procesi zgjedhor kaloi në atmosferë të qetë, të sigurt dhe demokratike, pa pengesa dhe dhe incidente më të mëdha

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Tosh...

MPB: Tre raste të fotografimit dhe dy raste të grisjes së fletëvotimit

MPB: Tre raste të fotografimit dhe dy raste të grisjes së fletëvotimit

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme njofton se në ora 14:00 është raportuar...

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

MPB regjistroi edhe pesë raste të fotografimit të fletës së votimit

Shkup, 24 prill 2024  Gjatë votimit të sotëm, përveç ngjarjeve për të cilat u informua...

Toshkovski: Gjendja e sigurisë është stabile, nuk ka kurrfarë shkeljesh në procesin zgjedhor

Toshkovski: Gjendja e sigurisë është stabile, nuk ka kurrfarë shkeljesh në procesin zgjedhor

 Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Gjendja e sigurisë është stabile. Nuk ka kurrfarë shkeljesh në pr...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR