• e mërkurë, 24 korrik 2024
Takimet dypalëshe të Mickoskit në Britaninë e Madhe: Prioritet kryesor i Qeverisë janë marrëdhëniet e mira fqinjësore

Takimet dypalëshe të Mickoskit në Britaninë e Madhe: Prioritet kryesor i Qeverisë janë marrëdhëniet e mira fqinjësore

Shkup, 19 korrik 2024 (MIA) - Në Samitin e Bashkësisë Politike Evropiane, që po mbahet në Mbretërinë...

Qeveria dorëzon propozimet për zëvendësministrat në Kuvend

Qeveria dorëzon propozimet për zëvendësministrat në Kuvend

Shkup, 17 korrik 2024 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut propozoi në Kuvend zëvend...

Qeveria me rekomandim për valën e nxehtë

Qeveria me rekomandim për valën e nxehtë

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA) - Qeveria në mbledhjen e sotme onlajn, pas...

Qeveria ka vendosur – do të kthehet rrethoja rreth ndërtesës së qeverisë

Qeveria ka vendosur – do të kthehet rrethoja rreth ndërtesës së qeverisë

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Qeveria sot në seancë e ka ngarkuar Shërbimin për Punë të Përgjithshme...

Qeveria i shfuqizoi drejtorët ekonomikë në institucionet publike shëndetësore

Qeveria i shfuqizoi drejtorët ekonomikë në institucionet publike shëndetësore

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Sipas ndryshimeve në Ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për kuj...

Instituti i Kosovës për Drejtësi: Për gjashtë muaj Qeveria e Kosovës ka miratuar vetëm 15 për qind të projekt-ligjeve të planifikuara

Instituti i Kosovës për Drejtësi: Për gjashtë muaj Qeveria e Kosovës ka miratuar vetëm 15 për qind të projekt-ligjeve të planifikuara

Prishtinë, 2 korrik 2024 (MIA) - Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) sot kumtoi se Qeveria e...

Qeveria e re holandeze u betua para mbretit Vilem Aleksandar

Qeveria e re holandeze u betua para mbretit Vilem Aleksandar

Amsterdam, 2 korrik 2024 (MIA) - Më shumë se shtatë muaj pas fitores së populistit radikal të djatht...

Seanca e parë e Qeverisë, do të shqyrtohet informata për pensione më të larta

Seanca e parë e Qeverisë, do të shqyrtohet informata për pensione më të larta

Shkup, 28 qershor 2024 (MIA) - Qeveria sot në seancën e parë do të shqy...

Mickoski: Nesër në Qeveri do të shqyrtohet informata për pensione më të larta

Mickoski: Nesër në Qeveri do të shqyrtohet informata për pensione më të larta

Shkup, 27 qershor 2024 (MIA) - Kryeministri Hristian Mickoski sot...

De Vever kishte për detyrë të përpiqej të siguronte shumicë për formimin e qeverisë belge

De Vever kishte për detyrë të përpiqej të siguronte shumicë për formimin e qeverisë belge

Bruksel, 27 korrik 2024 (MIA) - Mbreti Filip i Belgjikës i ka besuar liderit të Aleancës së Re Flama...

Shaban Saliu - ministër pa resor i angazhuar për integrim dhe implementim të dekadës së romëve

Shaban Saliu - ministër pa resor i angazhuar për integrim dhe implementim të dekadës së romëve

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Shaban Saliu, i cili në Qeverinë e re do të jetë ministër pa resor i...

Izet Mexhiti - zëvendëskryeministër dhe ministër i Mjedisit Jetësor

Izet Mexhiti - zëvendëskryeministër dhe ministër i Mjedisit Jetësor

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Izet Mexhiti, kryetar i Lëvizjes demokratike nga koalicioni VLEN i ci...

Mbledhja për zgjedhjen e qeverisë së re vazhdon pas orës 21

Mbledhja për zgjedhjen e qeverisë së re vazhdon pas orës 21

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Me kërkesë të koordinuesit të grupit të deputetëve të Frontit ev...

Mexhiti: “VLEN” do të jetë struktura e re politike që do të jetë bartëse e një tranzicioni të suksesshëm institucional

Mexhiti: “VLEN” do të jetë struktura e re politike që do të jetë bartëse e një tranzicioni të suksesshëm institucional

Shkup, 21 qershor 2024 (MIA) - Liderët e Koalicionit "VLEN" sot para seancës parlamentare për zgjedh...

Gashi e caktoi mbledhjen për zgjedhje të Qeverisë së re të shtunën në orën 11:00

Gashi e caktoi mbledhjen për zgjedhje të Qeverisë së re të shtunën në orën 11:00

Shkup, 19 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi e caktoi mbledhjen për zgjedhje...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR