• e premte, 19 korrik 2024
Konferencë

Konferencë "Forumi Europeum 2024: Instrumente për sundimin e ligjit në kontekst të inkuadrimit në BE"

Shkup, 12 korrik 2024 (MIA) - "Forum Europeum 2024: Instrumente për sundimin e ligjit në kontekst të...

Konferencë për përparimin gjatë zbatimit të rekomandimeve të Misionit Vlerësues të BE-së nga Këshilli Gjyqësor - është e nevojshme të rikthehet besimi i njerëzve në sistemin gjyqësor

Konferencë për përparimin gjatë zbatimit të rekomandimeve të Misionit Vlerësues të BE-së nga Këshilli Gjyqësor - është e nevojshme të rikthehet besimi...

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Ambasadori evropian Dejvid Gir sot në Konf...

Ageler: Besimi i opinionit në gjyqësor është jashtëzakonisht i ulët,  Këshilli Gjyqësor duhet t'i dënojë ata që mendojnë se janë mbi ligjin

Ageler: Besimi i opinionit në gjyqësor është jashtëzakonisht i ulët, Këshilli Gjyqësor duhet t'i dënojë ata që mendojnë se janë mbi ligjin

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Këshilli Gjyqësor është një armë e rëndësi...

MASH-i përmes debatit të gjerë do ta ndryshojë konceptin për arsimin inkluziv

MASH-i përmes debatit të gjerë do ta ndryshojë konceptin për arsimin inkluziv

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Minsitria e Arsimit dhe Shkencës përm...

Konferencë për progresin në zbatimin e rekomandimeve të Misionit Vlerësues të BE-së nga ana e Këshillit Gjyqësor

Konferencë për progresin në zbatimin e rekomandimeve të Misionit Vlerësues të BE-së nga ana e Këshillit Gjyqësor

 Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Konferenca me temën "Progresi në zbatimin e reko...

Rektori i UT-së mori pjesë në Konferencën Shkencore “Zhvillimi i Konstitucionalizmit Shqiptar 1912-2024”

Rektori i UT-së mori pjesë në Konferencën Shkencore “Zhvillimi i Konstitucionalizmit Shqiptar 1912-2024”

Tetovë, 2 korrik 2024 (MIA) - Rektori i Universitetit të Tetovës Prof. Dr. Jusuf Zejneli, sot mori p...

Konferenca përfundimtare e projektit

Konferenca përfundimtare e projektit "Për drejtësi - Organizatat civile për një gjyqësor të pavarur dhe efikas"

Shkup, 25 qershor 2024 (MIA) - Konferenca përfundimtare e projektit "Për drejtësi - Organizatat civi...

Deklaratë: Integriteti territorial i Ukrainës duhet të jetë baza e paqes

Deklaratë: Integriteti territorial i Ukrainës duhet të jetë baza e paqes

Bernë, 16 qershor 2024 (MIA) - Përfaqësues të mbi 80 vendeve të cilët morën pjesë në konferencë...

Presidentja Siljanovska Davkova do të marrë pjesë në Samitin për paqe në Ukrainë

Presidentja Siljanovska Davkova do të marrë pjesë në Samitin për paqe në Ukrainë

Shkup, 15 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova, me ftesë të presidentes...

Në Zvicër mbahet konferenca paqësore për Ukrainën

Në Zvicër mbahet konferenca paqësore për Ukrainën

Bernë, 15 qershor 2024 (MIA) - Në Zvicër sot fillon konferenca dyditore paqësore për Ukrainën n...

Zelenski mbërriti në Zvicër në samitin e paqes për Ukrainën

Zelenski mbërriti në Zvicër në samitin e paqes për Ukrainën

Gjenevë, 14 qershor 2024 (MIA) - Presidenti ukrainas Volodimir Zelenski njoftoi sot se ka mbërritur...

Konferencë me temë

Konferencë me temë "Mësimi i zgjuar për rritjen e produktivitetit: Rruga e Lean Six Sigma"

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Në kuadër të aktivitetit të USAID Parteneritet për rritje ekonomike,...

Zëvendësministri Husein në sesionin e Konferencës Ndërkombëtare të Punës në Gjenevë

Zëvendësministri Husein në sesionin e Konferencës Ndërkombëtare të Punës në Gjenevë

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Zëvendësministri i Punës dhe Politikës S...

Vazhdon vizita e presidentes Siljanovska- Davkova në Berlin në Konferencën për rindërtimin e Ukrainës

Vazhdon vizita e presidentes Siljanovska- Davkova në Berlin në Konferencën për rindërtimin e Ukrainës

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova vazhdon vizitën e saj në Berl...

Siljanovska Davkova foli në panelin kryesor të konferencës për ripërtëritjen e Ukrainës në Berlin

Siljanovska Davkova foli në panelin kryesor të konferencës për ripërtëritjen e Ukrainës në Berlin

Shkup, 11 qershor 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Dav...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR