• e enjte, 25 korrik 2024
Debati Bajden/Tramp: I pari i hutuar, i dyti agresiv, për Bajdenin kundërkandidati është qaraman dhe rrugaç, Trampi thotë se do ta përfundojë luftën në Ukrainë

Debati Bajden/Tramp: I pari i hutuar, i dyti agresiv, për Bajdenin kundërkandidati është qaraman dhe rrugaç, Trampi thotë se do ta përfundojë luftën n...

Atlanta, 28 qershor 2024 (MIA) - Presidenti amerikan Xho Bajden dhe rivali i tij republikan Donald T...

Trampi kundër Bajdenit: Amerikën e pret debati i vitit

Trampi kundër Bajdenit: Amerikën e pret debati i vitit

Uashington, 27 qershor 2024 (MIA) - Presidenti amerikan Xho Bajden dhe paraardhësi i tij Donald Tram...

Rregulla të reja për debatin e parë presidencial mes Bajdenit dhe Trampit

Rregulla të reja për debatin e parë presidencial mes Bajdenit dhe Trampit

Atlantë, 21 qershor 2024 (MIA) - Debati i parë presidencial mes dy kandidatëve për president të...

Publikohen rregullat e debatit mes Bajdenit dhe Trampit, që do të mbahet më 27 qershor

Publikohen rregullat e debatit mes Bajdenit dhe Trampit, që do të mbahet më 27 qershor

Uashington, 16 qershor 2024 (MIA) - Televizioni amerikan CNN i ka shpallur rregullat e debatit për t...

Debat për raportim efektiv për ndryshimet klimatike dhe mjedisit të jetesës

Debat për raportim efektiv për ndryshimet klimatike dhe mjedisit të jetesës

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Për raportim efektiv për ndryshimet klimatike dhe për parimet kyçe të...

Debat shkencor në ASHAM për makroekonominë pas recesionit të vitit 2007 - 2009

Debat shkencor në ASHAM për makroekonominë pas recesionit të vitit 2007 - 2009

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Qendra për hulumtime strategjike "Ksente Bogoev" pranë Akademisë së Shken...

Debat

Debat "Arsimi i lartë dual gjerman dhe lidhja me sektorin e biznesit"

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - "Arsimi i lartë dual gjerman dhe lidhja me sektorin e biznesit", është te...

Gjykata administrative e refuzoi padinë e Frontit evropian ndaj vendimit të KSHZ-së për vendvotimin 1194 në Krushevë

Gjykata administrative e refuzoi padinë e Frontit evropian ndaj vendimit të KSHZ-së për vendvotimin 1194 në Krushevë

Shkup, 17 maj 2024 (MIA) - Gjykata administrative e refuzoi si të pabazë padinë nga Koalicioni...

Debat publik i Gjykatës Administrative për ankesën nga Koalicioni

Debat publik i Gjykatës Administrative për ankesën nga Koalicioni "VLEN"

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Gjykata Administrative e Republikës së Maqedonisë së Veriut në ora 17:30...

Pendarovski dhe Siljanovska-Davkova u ditancuan nga thirrjet për bojkot, bëjnë thirrje qytetarët të dalin në votim

Pendarovski dhe Siljanovska-Davkova u ditancuan nga thirrjet për bojkot, bëjnë thirrje qytetarët të dalin në votim

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Dy kandidatët për president, Stevo Pendarovsski dhe Gordana Siljan...

Siljanovska Davkova: E pranojmë Kornizën negociuese, por jo edhe ndryshimet kushtetuese në mënyrë të këtillë

Siljanovska Davkova: E pranojmë Kornizën negociuese, por jo edhe ndryshimet kushtetuese në mënyrë të këtillë

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Kandidatja për prediente nga VMRO-DPMNE, Gordana Siljanovska Davko...

Përballje parazgjedhore e kandidatëve presidencial: Me vizion dhe program të vetin premtojnë të ardhme më të mirë për shtetin, qëndrime të kundërta për ndryshimet kushtetuese

Përballje parazgjedhore e kandidatëve presidencial: Me vizion dhe program të vetin premtojnë të ardhme më të mirë për shtetin, qëndrime të kundërta pë...

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Në përballjen parazgjedhore në Servisin nacional, kandidatët presi...

Panel: Verifikimi i fakteve është standardi bazë në gazetari, pa të nuk ka informim real dhe të saktë për publikun

Panel: Verifikimi i fakteve është standardi bazë në gazetari, pa të nuk ka informim real dhe të saktë për publikun

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Është shumë e rëndësishme që mediat të verifikojnë faktet, sepse është n...

Kandidatët presidencial parimisht bien dakord për “master debat” në terren neutral

Kandidatët presidencial parimisht bien dakord për “master debat” në terren neutral

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Shtabet zgjedhore të kandidatëve për president në vend kanë arritur marr...

Nxënësit e shkollave të mesme nga Shkupi dhe Velesi diskutuan për temat që prekin të rinjtë, në finalen e aktivitetit edukativ

Nxënësit e shkollave të mesme nga Shkupi dhe Velesi diskutuan për temat që prekin të rinjtë, në finalen e aktivitetit edukativ "Kam qëndrim"

27 mars 2024 Nxënësit e shkollave të mesme të tre shkollave kanë simuluar sot seancë plenare...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR