• e enjte, 25 korrik 2024
Takim i ministrit Murtezani me ambasadorin e Austrisë Pamer

Takim i ministrit Murtezani me ambasadorin e Austrisë Pamer

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Ministri për Çështje Evropiane, Orhan Mur...

Angellovska - Bezhoska - Pamer: Banka Popullore në hap me standardet dhe praktikat evropiane

Angellovska - Bezhoska - Pamer: Banka Popullore në hap me standardet dhe praktikat evropiane

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Banka Popullore vazhdimisht punon në miratimin dhe zbatimin e praktika...

Siljanovska Davkova - ambasadori Pamer: Mbështetje austriake për aspiratat e Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në BE me rëndësi të madhe

Siljanovska Davkova - ambasadori Pamer: Mbështetje austriake për aspiratat e Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në BE me rëndësi të madhe

Shkup, 20 maj 2024 (MIA) - Presidentja e shtetit Gordana Siljanovska në takimin e sotëm në vilën Vod...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR