• e shtunë, 22 qershor 2024
Një pjesë e komunës Butel pa ujë

Një pjesë e komunës Butel pa ujë

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Pa ujë sot nga ora 12:15 janë një pjesë e sh...

Mickoski: Ajo që BDI ka mbushur kuti në ditën e zgjedhjeve është dëshmuar nga gjykata

Mickoski: Ajo që BDI ka mbushur kuti në ditën e zgjedhjeve është dëshmuar nga gjykata

Shkup, 3 maj 2024 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickoski sot akuzoi se në ditën e z...

Ali Ahmeti nga Buteli dhe Shuto Orizarja porosi Mickoskit e Gordanës: Mos gërvishtni plagë të vjetra, Fronti Europian është e ardhmja jonë

Ali Ahmeti nga Buteli dhe Shuto Orizarja porosi Mickoskit e Gordanës: Mos gërvishtni plagë të vjetra, Fronti Europian është e ardhmja jonë

Shkup, 30 prill Fronti Europian ka vazhduar me aktivitetet zgjedhore parlamentare në Butel d...

Pendarovski: Nuk kemi nevojë për Kushtetutë të re dhe marrëveshje të reja, por t’i kryejmë detyrimet dhe të bëhemi anëtare e BE-së

Pendarovski: Nuk kemi nevojë për Kushtetutë të re dhe marrëveshje të reja, por t’i kryejmë detyrimet dhe të bëhemi anëtare e BE-së

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - Maqedoninë e Veriut e kemi pozicionuar në NATO dhe ky është suksesi më...

Dimitrievski: Maqedonia meriton një president nga qytetarët, të cilët i japin legjitimitet atij që do t'i përfaqësojë dhe mbrojë

Dimitrievski: Maqedonia meriton një president nga qytetarët, të cilët i japin legjitimitet atij që do t'i përfaqësojë dhe mbrojë

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) -  Guxova, hyra në këtë betejë për president të ardhshëm të vendit s...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR