• e hënë, 15 korrik 2024
Pa energji elektrike disa pjesë të Gjorçe Petrovit, Butelit dhe Ilindenit

Pa energji elektrike disa pjesë të Gjorçe Petrovit, Butelit dhe Ilindenit

 Shkup, 20 qershor 2024 (MIA) - Pa energji elektrike sot do të jenë pjesë të komunave Gjorçe Pe...

Ndërpritet komunikacioni në rrugën Vesilevë - fshati Gradoshorc për shkak të aksidentit

Ndërpritet komunikacioni në rrugën Vesilevë - fshati Gradoshorc për shkak të aksidentit

 Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Komunikacioni në rrugën magjistrale Vasilevë-Gradoshorc nga ora 18:...

Këshilli për të Drejtat e Njeriut i KB-së  ka bërë thirrje për ndërprerjen e eksportit të armëve në Izrael

Këshilli për të Drejtat e Njeriut i KB-së ka bërë thirrje për ndërprerjen e eksportit të armëve në Izrael

 Gjenevë, 5 prill 2024 (MIA)  - Këshilli për të Drejtat e Njeriut  i Kombeve të Bashk...

Blinkeni dhe Mohamed bin Salman biseduan për ndërprerje urgjente të armiqësive në Gazë

Blinkeni dhe Mohamed bin Salman biseduan për ndërprerje urgjente të armiqësive në Gazë

Riad, 21 mars 2024 (MIA) - Sekretari shtetëror amerikan Entoni Blinken ka biseduar në Xhedë me princ...

Kanadaja ka ndaluar eksportin e armëve për Izraelin, kumtoi një burim qeveritar kanadez

Kanadaja ka ndaluar eksportin e armëve për Izraelin, kumtoi një burim qeveritar kanadez

Otavë, 20 mars 2024 (MIA) - Kanadaja do të ndalojë të dërgojë armë në Izrael, deklaroi mbrëmë një bu...

Njoftim për shfrytëzuesit

Njoftim për shfrytëzuesit

Shkup, 16 mars 2024 (MIA) - Agjencia Informative Mediatike (MIA) i njofton shfrytëzuesit se për shka...

Huthët do të ndalojë sulmet e tyre në Detin e Kuq kur Izraeli të ndalojë sulmet dhe rrethimin e tij në Gazë

Huthët do të ndalojë sulmet e tyre në Detin e Kuq kur Izraeli të ndalojë sulmet dhe rrethimin e tij në Gazë

Sana, 27 shkurt 2024 (MIA) - Zëdhënësi i rebelëve të Huthëve jemenas, Mohamed Abdulsalam, sot d...

Pa ujë një pjesë e Shuto Orizares

Pa ujë një pjesë e Shuto Orizares

Shkup, 26 shkurt  2024 (MIA) - Për shkak të defektit rrugor F-150 mm në rrugën "Bërsjaqka Buna"...

Klaus: UNRVA nuk ka 'plan B' nëse  ndërpritet financimi i saj  në mars

Klaus: UNRVA nuk ka 'plan B' nëse ndërpritet financimi i saj në mars

Bejrut, 22 shkurt 2024 (MIA) - Agjencia e KB-së për Refugjatët Palestinezë UNRVA (UNRWA) nuk ka "pla...

Shkupi pa transport publik, të punësuarit kërkojnë pagesë të pagës së janarit

Shkupi pa transport publik, të punësuarit kërkojnë pagesë të pagës së janarit

Shkup, 16 shkurt 2024 (MIA) - Autobusët e Ndërmarrjes Qarkulluese Publi...

Pa energji elektrike disa pjesë të Komunës së Karposhit dhe fshati Bukoviq dhe Kuçevishtë

Pa energji elektrike disa pjesë të Komunës së Karposhit dhe fshati Bukoviq dhe Kuçevishtë

Shkup, 16 shkurt 2024 (MIA) - Pa energji elektrike nga ora 9 deri në or...

Nesër pa ujë disa vendbanime të Shkupit

Nesër pa ujë disa vendbanime të Shkupit

Shkup, 10 shkurt 2024 (MIA) - Për shkak të intervenimit në gypin kryesor të ujësjellësit F1600 mm në...

Ndërpritet komunikacioni në rrugën Gostivar-Kërçovë, te gurthyesi për shkak të një aksidenti

Ndërpritet komunikacioni në rrugën Gostivar-Kërçovë, te gurthyesi për shkak të një aksidenti

 Shkup, 5 janar 2024 (MIA)  - Nga ora 07:15 në rrugën magjistrale Gostivar  -  K...

Rjabkov: Rusia mund t'i ndërpresë marrëdhëniet diplomatike me SHBA-në nëse Uashingtoni i konfiskon fondet e ngrira të saj

Rjabkov: Rusia mund t'i ndërpresë marrëdhëniet diplomatike me SHBA-në nëse Uashingtoni i konfiskon fondet e ngrira të saj

 Moskë, 22 dhjetor 2023 (MIA) -  Rusia mund t'i ndërpresë marrëdhëniet diplomatike me SHBA...

Komunikacioni në Pletvar është në ndërprerje për shkak të një aksidenti rrugor

Komunikacioni në Pletvar është në ndërprerje për shkak të një aksidenti rrugor

 Shkup, 11 dhjetor 2023 (MIA)  - Komunikacio në Pletvar, në rrugën magjistrale A1 Prilep -...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR