• e martë, 23 korrik 2024
Mickoski për MIA-n: VMRO-DPMNE-ja do të ketë arrijë të konsolidojë 61 deputetë, preferojmë koalicion me opozitën shqiptare

Mickoski për MIA-n: VMRO-DPMNE-ja do të ketë arrijë të konsolidojë 61 deputetë, preferojmë koalicion me opozitën shqiptare

Shkup, 21 prill 2024 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski në intervistë për MIA-n shp...

Kovaçevski për MIA-n: Kemi plan të qartë për shtetin, i cili do të vazhdojë procesin e integrimit evropian

Kovaçevski për MIA-n: Kemi plan të qartë për shtetin, i cili do të vazhdojë procesin e integrimit evropian

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) - Kryetari  i LSD...

Siljanovska Davkova për MIA-n: Ajo që vlen për vendet evropiane duhet të vlejë edhe për ne

Siljanovska Davkova për MIA-n: Ajo që vlen për vendet evropiane duhet të vlejë edhe për ne

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Profesoresha Gordana Siljanovska Davk...

Eurodeputetja Shtrik për MIA-n: Politikanët t'i marrin seriozisht dhe të jenë të sinqertë me votuesit, ka shumë dezinformata për procesin e aderimit

Eurodeputetja Shtrik për MIA-n: Politikanët t'i marrin seriozisht dhe të jenë të sinqertë me votuesit, ka shumë dezinformata për procesin e aderimit

Shkup, 10 prill 2024 (MIA) - Merrni seriozisht qytetarët, votuesit, jini të sinqertë, u thotë eurode...

Dimitrievski për MIA-n: Duhet ridefinim i shoqërisë që do t'u shërbejë të gjithë qytetarëve, jo vetëm elitave politike

Dimitrievski për MIA-n: Duhet ridefinim i shoqërisë që do t'u shërbejë të gjithë qytetarëve, jo vetëm elitave politike

Shkup, 6 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president i Lëvizjes ZNAM (E Di), Maksim Dimitrievski, kon...

Osmani për MIA-n: Presidenti duhet të jetë busull e orientimit gjeostrategjik të vendit

Osmani për MIA-n: Presidenti duhet të jetë busull e orientimit gjeostrategjik të vendit

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Presidenti i vendit duhet të jetë indi lidhës i narrativave të ndryshme...

MIA prej sot fillon me publikimin e intervistave me kandidatët presidencial, të incizuara në studion e re

MIA prej sot fillon me publikimin e intervistave me kandidatët presidencial, të incizuara në studion e re

Shkup, 4 prill 2024 (MIA) - MIA prej sot me fillon publikimin e intervi...

Turkal për MIA-n: Elita politike në Maqedoninë e Veriut të vendosë - nëse në mënyrë të përshpejtuar do të hyjë në BE apo sërish do të negociojë për një kornizë të re

Turkal për MIA-n: Elita politike në Maqedoninë e Veriut të vendosë - nëse në mënyrë të përshpejtuar do të hyjë në BE apo sërish do të negociojë për nj...

Shkup, 30 mars 2024 (MIA) - Eksperti juridik kroat për Ballkanin Perëndimor dhe ish-kryenegociator p...

Angellovska-Bezhoska: Punojmë shumë për inkuadrim drejt SEPA

Angellovska-Bezhoska: Punojmë shumë për inkuadrim drejt SEPA

Shkup, 24 mars 2024 (MIA) - Punojmë me përkushtim për ta finalizuar përgatitjen e aplokacionit...

Dr. Babunovska për MIA-n: Nuk ka investim më të madh se investimi në vetvete

Dr. Babunovska për MIA-n: Nuk ka investim më të madh se investimi në vetvete

Lubjanë, 9 mars 2024 (MIA) - Asgjë nuk vjen brenda natës. Puna e palodhur, përkushtimi do të kontrib...

Osmani: Zgjedhja e presidentit në Kuvend do të jetë vlerë e shtuar

Osmani: Zgjedhja e presidentit në Kuvend do të jetë vlerë e shtuar

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani dhe kandidat për president nga...

Kovaçevski: Parashikimet e VMRO-DPMNE-së janë gjithmonë të gabuara, presim më shumë mandate të deputetëve se sa opozita

Kovaçevski: Parashikimet e VMRO-DPMNE-së janë gjithmonë të gabuara, presim më shumë mandate të deputetëve se sa opozita

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Presidenti aktual Stevo Pendarovski pritet të promovohet zyrtarisht si...

ZGJEDHJET 2024/ Osmani: Nuk e marrim funksionin e presidentit që të tregojmë dominim, punojmë për një shtet të përbashkët

ZGJEDHJET 2024/ Osmani: Nuk e marrim funksionin e presidentit që të tregojmë dominim, punojmë për një shtet të përbashkët

Tiranë, 28 shkurt 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme dhe kandidat për president në zgjedhjet...

Taravari: Do t'i pranonim të gjitha vendimet e gjykatës

Taravari: Do t'i pranonim të gjitha vendimet e gjykatës

Shkup, 25 shkurt 2024 (MIA) - Do t'i pranonim të gjitha vendimet e gjykatëss sepse jemi të sigu...

Angellovska - Bezhoska: Trendet inflacioniste janë pozitive, por duhet kujdes

Angellovska - Bezhoska: Trendet inflacioniste janë pozitive, por duhet kujdes

Shkup, 23 shkurt 2024 (MIA) - Guvernatorja e Bankës Popullore Anita Angellovska - Bezhoska në një vi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR